Om oss

Vår ambition är att hjälpa både privatpersoner, kommuner, entreprenörer etcetera med bergsprängning. Vår breda kompetens och kunskap ser till att förenkla tillvaron för människor i Värnamo, Jönköping, Gnosjö, Ljungby och Växjö med omnejd! Vi har gedigen erfarenhet och kalkylerar noggrant risker för att kunna garantera en smidig och korrekt utförd tjänst!

Vår historia

Värnamo Sprängtjänst AB består av Lars Kvarnvik och Martin Nilsson, vilka köpte företaget 2005. Företaget ägdes då av Sigge Johansson och Arne Pettersson, som gått in som delägare några år tidigare. Sigge drev som ensam ägare företaget innan dess. I maj 2008 anställdes Johan Andersson som heltidsanställd sprängare och borrare.

Auktoriserad bergsprängare

Vi har gått sprängutbildning hos Dyno Nobel och har full behörighet för sprängning. Vi har även ett kontaktnät av andra sprängare som vi tar hjälp av vid större arbeten. Vi är medlemmar i branschorganisationen BEF (BergEntreprenörernasFörening).

Skräddarsydda tjänster

Det är viktigt för oss att anpassa oss efter era behov, krav och önskemål. Värnamo Sprängtjänst hjälper oavsett om det gäller bergsprängning på entreprenad för alla tänkbara markarbeten såsom husgrunder, rörgravar, kabeldiken, garage, anläggning av väg och borttagning av berg i trädgården.  Vi ser till att utföra sprängningen tryggt och säkert! Låt oss hjälpa er. Tveka inte på att kontakta oss om ni har frågor eller funderingar!