Sprängning

Är det äntligen dags att bygga nytt hus, förverkliga drömmen om pool eller realisera den efterlängtade tillbyggnaden? Oavsett vilket erbjuder Värnamosprängtjänst sprängning i Värnamo, Gnosjö, Jönköping, Ljungby och Växjö med omnejd. Med gedigen erfarenhet kan du känna dig trygg när vi utför bergsprängning på entreprenad för alla tänkbara markarbeten såsom: husgrunder, rörgravar, kabeldiken, garage, anläggning av väg och borttagning av berg i trädgården. Hör av dg om du vill veta exakt vilka andra tjänster vi utför!

Sprängning – en skräddarsydd tjänst

 Viktigt för oss på Värnamosprängtjänst är att anpassa oss efter era behov, krav och önskemål. Vi utgår alltid från era specifika förutsättningar och utför sprängning tryggt och säkert. Vi hjälper dig i Värnamo, Jönköping, Ljungby, Gnosjö och Växjö med omnejd. Vi ser helt enkelt till att förverkliga drömmar och skräddarsyr våra tjänster efter dig.

Gedigen erfarenhet av sprängning

Våra medarbetare är skickliga, kompetenta, auktoriserade bergsprängare som besitter gedigen erfarenhet av sprängning. Naturligtvis är vi noggranna och ser till att besiktiga omgivningen där sprängningen ska utföras eftersom den kan påverkas. Vi kalkylerar risker och möjliga svårigheter, alltför att kunna garantera er en smidig och korrekt utförd tjänst. Med gott renommé har vi många nöjda kunder och väl genomförda projekt i bagaget. Har du frågor om tidigare sprängningsarbeten tveka inte att kontakta oss.

Värnamosprängtjänst – åt vem och var?

Värnamosprängtjänst uppdragsgivare är allt från privatpersoner till kommuner, banverket, markentreprenörer etcetera. Vårt geografiska område sträcker sig ca 10 mils radie runt Värnamo – Gnosjö och vi har bland annat uppdrag i Växjö, Ljungby och Jönköping. Hör av dig, när du vill ha hjälp med berg som är i vägen!

Sprängning – våra maskiner

Vi har tre borrvagnar: en Sandvik 122, en Tamrock 120 och en Tamrock 100 – ”gammelfarfar”. Sandvik 122 och Tamrock 120 är fullradiostyrda och uppfyller alla moderna krav. Vi har även en egen lastbil/flakväxlare för att kunna flytta borrvagnar och sprängmattor så smidigt som möjligt. Spränging i Gnosjö Jönköping Ljungby Värnamo Växjö. Vid större arbeten utnyttjar vi kontakten med andra sprängare med större borrkapacitet.

Vad gör vi?

Vi utför bergsprängning på entreprenad för alla tänkbara markarbeten, såsom:
• husgrunder
• rörgravar
• kabeldiken
•  m.m.

Sprängning – kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss på Värnamo Sprängtjänst vi utför bergsprängningar i Värnamo, Jönköping, Gnosjö, Ljungby och Växjö med omnejd. Låt oss hjälpa dig, tillsammans uppfyller vi dina drömmar och mål. Välkommen!